Besök Abisko Nationalpark – Fototur norrsken

Boka en mäktig fototur i Abisko Nationalpark. Guiden hämtar vid hotellet och är sedan med under hela turen. Upplev en mäktig naturupplevelse och fantastiska bilder.

  • Cirka 4 timmar
  • Kunnig fotograf följer med
  • Tur med fokus på magiska foton
  • Upplev nationalparken och norrskenet

Läs mer eller boka din tur här

Om fototuren

Abisko Nationalpark, belägen i norra Sverige, är en av de bästa platserna i världen för att bevittna och fotografera det spektakulära norrskenet. Denna fototur ger entusiaster och professionella fotografer en unik möjlighet att fånga detta naturfenomen på bild under optimala förhållanden.

Bli hämtad vid hotellet, följ med på guidad tur och bli skjutsad tillbaka till hotellet. Totalt tar turen cirka 4 timmar.  Klä dig varmt och tänk på att ni kommer gå mycket i snö!

Expertguidning för perfekta bilder

Denna fototur leds av erfarna fotografer som känner till de bästa platserna i parken för att fånga norrskenet. De delar också sina experttips och tekniker för att hjälpa deltagarna att ta de bästa möjliga bilderna. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren fotograf, kommer guiderna att ge dig den vägledning du behöver för att förbättra dina färdigheter och fånga stjärnklara bilder av norrskenet.

Utrustning och förberedelser

För att säkerställa att deltagarna är väl förberedda för turen, rekommenderas det att ta med egen kamerautrustning, inklusive stativ och vidvinkelobjektiv. Det är också viktigt att klä sig varmt, eftersom turen äger rum under kalla nätter i den arktiska regionen.

En oförglömlig upplevelse

Utöver fotograferingen erbjuder turen också en chans att uppleva Abisko Nationalpark på natten. Den stilla tystnaden, den krispiga luften och den stjärnklara himlen skapar en nästan magisk atmosfär, vilket gör upplevelsen ännu mer minnesvärd.

Läs mer eller boka din tur här

 

Du kanske också gillar …