Bo i en igloo – Åre

Ett mysigt och annorlunda sätt att bo!  Boka en igloo i Åre och bo så nära naturen du kan.

  • Övernattning för 2 personer i en igloo
  • Sovsäck ingår
  • Varm gulashsoppa till frukost
Läs mer  eller boka

Bo en natt i en igloo

Tjocka snöväggar och en trädörr väntar välkomnande när en igloo är nattens boende. I Åre erbjuds detta unika sätt att uppleva naturen och det är verkligen en unik upplevelse.

På plats kommer ni få en varsin varm sovsäck (som klarar polarkyla) samt lite information om boendet. Sedan väntar en varm dryck och gulashsoppa som bjuds av värden. Sen är det dags att krypa in och försöka sova och samla kraft inför en kommande dag att upptäcka Åre och dess magiska natur.

Så sker bokning

Upplevelsen ”Bo i Igloo” säljs som värdebevis med 3 års giltighetstid. Beställ det via Upplevelse.com här. Det levereras digitalt inom någon minut efter beställning. Det är även möjligt att beställa ett fysiskt värdebevis som då levereras i en fin presentask.

I värdebeviset står det hur det kan växlas in till en natt i en igloo för två personer. Bokning sker online och både plats och tid anges vid bokning.

Ångrar du dig? Det är 3 års bytesrätt på värdebeviset. Det kan därmed växlas in till en annan upplevelse hos återförsäljaren. Med hundratals olika alternativ, över hela Sverige, brukar det inte vara svårt att hitta något som passar.

 

Du kanske också gillar …