Fotografera norrskenet i Abisko

Åk med en liten grupp, och guide, till Abisko och fota i norrskenet. En erfaren fotograf följer med och hjälper dig även att ta egna vackra bilder. Fika ingår.

  • Liten grupp på max 7 personer
  • Hämtad och lämnad vid hotellet i Abisko
  • Cirka 4 timmar
  • Varm dryck och fika ingår vid lägerelden.

Läs mer om ”Fotografering i norrsken” härBli fotograferad i norrsken

Abisko, en av de mest framstående platserna i världen för att bevittna norrskenet, erbjuder inte bara en visuell fest för ögonen utan också en möjlighet att föreviga detta fenomen genom linsen. Med hjälp av en erfaren fotografguide kan besökare inte bara uppleva detta naturunder, utan också lära sig att fånga det på bästa möjliga sätt.

Att fotografera norrskenet kan vara en utmaning, särskilt för dem som är nya inom nattfotografering. Därför leds denna tur av en erfaren fotografguide som delar med sig av sina kunskaper och tekniker för att hjälpa deltagarna att fånga norrskenet i all sin prakt. Från att ställa in kameran till att välja den bästa platsen för fotografering, guiden är där för att säkerställa att varje deltagare går hem med minnesvärda bilder.

Utforska Abiskos naturskönhet

Utöver norrskenet erbjuder Abisko en rad andra natursköna platser att utforska. Under turen får deltagarna chansen att uppleva den stjärnklara himlen, de frusna sjöarna och de snötäckta bergen som omger området. Detta ger en ytterligare dimension till upplevelsen och möjligheten att fånga fler unika bilder under natten.

Medan fotografering är en central del av turen, är det också en chans att koppla av, reflektera och njuta av den lugnande atmosfären i Abisko. Att sitta under stjärnorna, lyssna på tystnaden och bevittna norrskenets dans över himlen är en upplevelse som många beskriver som magisk och andlös.

Att bevittna norrskenet är en sak, men att kunna föreviga det och ta med sig minnet hem är något helt annat. Med hjälp av en expertguide i Abisko kan besökare inte bara uppleva detta fenomen, utan också lära sig att fånga det på bästa möjliga sätt. Det är en upplevelse som kombinerar lärande med skönhet, och som kommer att hålla ett speciellt ställe i varje deltagares hjärta.

Du kanske också gillar …