Isklättring i Abisko

isklättring i abisko

Prova på isklättring, i en liten grupp på max 6 personer, och en kunnig guide. Ett spännande och annorlunda sätt att uppleva Abiskos vackra natur.

  • 3 timmar
  • Hämtning och lämning inne i Abisko
  • Guide som pratar engelska och svenska

Läs mer eller boka via Getyourguide hemsidaEn introduktion till isklättring – i Abisko

Isklattring är en aktivitet där deltagarna klättrar på isformationer som isfall eller frusna vattenfall med hjälp av specialutrustning. För dem som är nya inom isklattring, erbjuder denna tur i Abisko en perfekt introduktion. Med en certifierad guide vid din sida får du lära dig grunderna i teknik, säkerhet och utrustningshantering.

Oavsett om du är en nybörjare som vill prova på isklattring för första gången eller en erfaren klättrare som söker en ny utmaning, är denna tur anpassad för alla nivåer. Guiderna ser till att varje deltagare får den rätta utmaningen baserat på deras erfarenhet och komfortnivå. Detta gör det möjligt för alla att njuta av upplevelsen och känna sig säkra under hela turen.

Säkerhet är av yttersta vikt under isklatringsturen. Med en certifierad guide vid din sida kan du vara säker på att du får den bästa möjliga utbildningen och vägledningen. Guiderna har omfattande erfarenhet av isklattring och känner till området väl, vilket garanterar en säker och minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

Förutom själva klättringen, är en av höjdpunkterna med denna tur den fantastiska miljön i Abisko. Med sina frusna vattenfall, snötäckta berg och klara blå himmel, erbjuder Abisko en perfekt bakgrund för isklattring. Deltagarna får inte bara uppleva spänningen i klättringen, utan också den orörda skönheten i den svenska arktiska regionen.

Bokning sker online och då väljs även upphämtningsplats. All utrustning ingår i priset. Klä dig varmt!

Läs mer eller boka via Getyourguide hemsida

Du kanske också gillar …