Morgonvandring i Abisko Nationalpark

Bli upphämtad vid hotellet och skjutsad till Abisko Nationalpark på morgonen när naturen vaknar. Gå ett par kilometer i en liten grupp och guide. Hela turen, inklusive transfer är cirka 2 timmar.

  • Inkl. transfer från hotell i Abisko
  • Se naturen vakna på morgonen
  • Engelskspråkig guide

Läs mer på Getyourguide.se

 


Upplev parkens skönhet vid gryningen

Abisko Nationalpark, belägen i norra Sverige, är en plats av orörda skönhet och lugn. Den erbjuder en perfekt miljö för dem som vill koppla av, återförenas med naturen och uppleva den råa skönheten i vildmarken.

En av de bästa sätten att utforska denna park är genom en guidad morgonvandring.Det finns något magiskt med att vandra genom Abisko Nationalpark på morgonen. Denna tid på dagen är också idealisk för att observera parkens rika djurliv, från renar till sjungande fåglar.

Morgonvandringen leds av erfarna guider som har en djup kunskap om parken och dess ekosystem. De delar insikter om områdets geologi, flora och fauna, samt berättelser om den samiska kulturen och traditionerna som är djupt rotade i regionen. Deras expertis säkerställer att vandringen är både informativ och säker.

Bekvämlighet med transfer

För att göra upplevelsen så smidig som möjligt för deltagarna, inkluderar turen transfer från och till deras boende i Abisko. Detta innebär att man kan fokusera helt på att njuta av vandringen och den storslagna naturen, utan att behöva oroa sig för logistik eller transport.

Du kanske också gillar …